Forum sojuszu Kaer Morhen
Administrator
Mam na imię (nietrudno się domyślic )
Mam 19 lat ucze się jeszcze w zawodzie Górnika. Interesuje się Sportem Codziennie coś sie robi- od piłki nożnej po lodowisko
Muzyka - mam swoją formację muzyczną Dancecore Brotherz tworze ją wraz z grczem Qiubasse. Od 3 lat zajmuje się tworzeniem muzyki a od 1,5 roku puszczm swoje kawałki w obieg po necie. Doczekałem się grań na dyskotekach naszych utworów. Aktualnie wspołpracuje z zespołem Diadem, Skalar, Mega Dance robiąc im aranżacje. Motoryzacja i moj lachonek kochany ;* Moje największe zainteresowanie ) Jesli chcecie cos wiećej to zapraszam na Irca
Siema Mam na Imię Paweł (Labin). Mam 18 lat uczę sie ZsZ nr3 w Jastrzębiu Zdroju w zawodzie Górnik chodzę do klasy z Marcinem i jest w tej klasie zajebiaszczo Interesuje sie koszykówką siatkówką i trochę piłka nożną Często słucham nowych otworów jakie Marcin zrobi. Słucham trochę Rocku hip-hopu reggae
czesc nazywam sie kuba mam 18 lat chodze do szkly zawodowej w jastrzebiu zdroju(gornik) ale nie z marcinem i labinem (znaczy do innej klasy)
muzyka hmm... wszystkiego po troche od czasu do czasu ide se pograc z dymkiem i innym qmplami w pilke lub siatkowke to chyba wszytsko ;d
Ostatnio edytowany przez Qiub59 (2008-04-30 10:56:01)